2010 Spekter Reklame AS All rights reserved.
Kontakt Kunder Webhotel Arbeidstøy Om Oss Forside Les mer... Les mer... Les mer... Les mer...Film har sterk gjennomslagskraft. Det fungerer like bra på internett eller mailvedlegg, som på TV og kino.
Utvendig og innvendig profilering av din bedrift; vi hjelper deg med alt innen utforming og montering av skilt og dekor.
Det er ofte størrelsen det kommer an på! Sørg for å bli lagt merke til med RollUps og bannere i stoooore formater!
En omfattende maskinpark gjør oss i stand til å levere varer raskt og effektivt - uten tidkrevende og fordyrende mellomledd.
Skilt og dekor Skilt kan brukes både til profilering og som rene informasjonsbærere, innendørs og utendørs. Er produktene dine maksimalt synlig i butikken? Tiltrekker de seg oppmerksomhet, og får forbipasserende kunder til å stoppe opp? Eller skal du delta på en eller annen liten lokal eller stor internasjonal messe eller event, hvor du har behov for å være maksimalt synlig? Vi leverer en rekke display systemer som hjelper deg å maksimere din bedrifts potensial. Med vårt moderne folieutstyr kan vi lage alle typer vindus- og fasadedekor, i tillegg til mange typer fasadeskilt. Bildekor Firmaets biler er som beveglige reklameplakater, de er en god og gratis reklameplass. Vi bruker kvalitetsfolie og skjærer ut alle typer mønstere og flerfargede motiver. Kontakt oss og få løsninger som garanterer at du blir synlig!
Design Profilartikkler